nettanbergh.blogg.se

Helgen

Kategori: Min vardag 2018

Godmorgon !
Måndag morgon och Halloween vecka.
 
Det är högt tryck på jobbet nu så det har varit en hel del jobba.
 
I helgen gjorde mamma och jag vår vanliga lördagstripp. 
Denna gång blev det Barkarby; ÖoB, Clas Olsson och Rusta och vi kom hem med varsin påse från varje butik.
Det blev även en påse från Ica.
 
Jag fick med mig 2 påsar från mamma också då hon hade rensat lite i sina lådor, så det hamnade en hel del i mina lådor / skåp och vissa saker åkte i sopen.
 
Christer satte upp plexiskivan på altan och sopade och fixade undan runt omkring.
 
 
 
Sen gick jag ut och fixade i vår ställning med mat till fåglarna.
 
Sen blev det lite go-middag och en flaska gott rött vin som mamma fick smaka på i fredags när hon hos bekanta. Det var riktigt gott.
 
Igår söndag tog vi en tur till Värmdö och hälsade på Christer's dotter Benitha med man och deras dotter Aurora som växt på sig sen vi var där sist. nu drygt 5 månader.
 
Vi fick förslag om att åka till Brisak där vi aldrig varit förut och klev in i ett vinterland och hur mycket julsaker som helst.
 
 
Vi köpte en ny dörrkrans, en röd stor stjärna som jag ska sätta upp på altan nu när jag har en skiva / fönster där och Chrsiter hittade en tavla med ljusdeoder i som han ville ha.
 
Resten av kvällen tog vi det lungt och käkade lite rester från helgen.
 
Under vakande tidigt och gick runt i köket med sin tratt och det vaknade jag självklart av.
Enligt infon jag fått med mig så stod det att han troligen skulle bli mer törstig och kissnödig av medicinen och så var det också i morse då jag möttes av en jättepöl mitt på golvet. 
 
Klockan 5.15 var jag påklädd, hundarna hade fått gått ut och jag satt och tog mig en kaffe på altan.
 
Idag blir det att jobba hemma då jag ska åka till Albano igen och på återbesök med Under.
Får se vad dom säger idag, men jag tycker det ser mycket bättre ut.
 

Halloween / kampanjer

Kategori: Min vardag 2018

Godmorgon.
Dålig status på bloggen men har rent ut sagt haft häcken full. Då jag jobbar på cloetta så har vi nu kampanjer och nästa vecka halloween så det är en hel del att göra och datorn har fått visa att den klarar av att arbeta ! 🙂 Precis som jag ! 🙂

Igår tog jag mig en arbetsfri kväll.
Kände att jag behövde det och åkte till albano tillsammans med mamma och köpte mer ögonserum till Under som började ta slut. Det var inte billigt för ett litet rör men det behövs ju så han blir bra / bättre.

Statusen för Under är att det börjar att läka sakta men säkert och igår såg både Christer Och jag att den stora bakterien som nästan varit över hela ögat har minskat enormt. Ska bli kul att höra vad veterinären säger på nästa återbesök på måndag.


Då Under ska ha droppar 4 gånger om dan så jobbar jag hemma idag. Jag var på kontoret igår och skrev ut en massa papper och tog med hem som jag idag ska ta hand om.

Kaffet är upphällt och jag har startat upp datorn så det bara är att sätta igång om en liten stund.

Kräftskiva

Kategori: Min vardag 2018

Igår var vi hos mamma på kräftskiva.
Kjell hämtade Bengt och sen hämtade dom upp Christer och mig.

Jag hade varit i affären på fm och köpt 2 buketter som jag sedan satte ihop till en höstbukett till mamma.Mamma hade gjort portionspajer med broccoli, ädelost och mascarpone i. Toppad med skinka, pilgrimsmusslor och löjrom.