nettanbergh.blogg.se

Lite uppdateringar

Kategori: Min vardag 2015

Här har det verkligen varit bloggtorka ! Ha ha !
Men dom senaste 2 veckorna har det varit fullt upp.
 
Jag går sen 2 veckor tillbaka på bootcamp tisdag, onsdag och torsdagskvällar och dom dagarna hinner jag bara hem, laga / äta mat, byta om och ta det lugnt ett tag innan det är dax att åka och träna. När man sen kommer hem så är det duschen och sängen som gäller.
 
Men det ska bli skärpning.
 
Bootcampen är superkul nu när man kommit in i det. Första veckan var jag helt "död" och kroppen också och jag hade träningsvärk som jag aldrig har haft förr. Gå ner för trappor var rena döden för benen. Vecka 2 hade jag träningsvärk, men sån "skön träningsvärk" så man känner att man gjort nån nytta. Så det ska bli väldigt intressant att se hur man mår efter 6 veckor som bootcampen är på.
 
I helgen som var har jag varit med Maria till Tallin med 5 utav hennes hundar :
 
 
Det var kul att åka iväg igen och visa hund med Maria igen och vi hade en rolig helg. Sen att Maria blev BIS UPPFÖDARE var ju ännu roligare.
 
Idag kom Michis, Jonas och Colin på besök en stund. Dom skulle hem till mamma och göra lite saker så då passade dom på att komma förbi här också. Jag hade också köpt varsin tröja till Leon och Charlie så då kunde Michis ta med dom på en gång.
 
 
 
Vid 12 åkte jag och Christer iväg till net on nett där jag skulle köpa en fodral till min surfplatta. 
Efter det åkte vi till ÖoB och köpte nya matskålar till hundarna och middag inhandlades på Maxi.
 
När jag kom hem och skulle sätta på fodralen på plattan så passade den inte även om det stod rätt sort på kartongen. Det var bara att leta upp kvittot i papperskorgen och åka iväg igen. Då fick vi reda på att jag köpt för 7 tum och inte 8 som jag hade. Men inte hade dom något fodral till den storleken. Fick bli en tur till Elgiganten och kolla där det var slut och sen en sista tur till Mediamarkt där jag äntligen hittade ett fodra.
 
Hade ju tänkt göra en massa andra saker idag men det finns ju en söndag också.
 
Ikväll blir det mysmiddag framför mello tillsammans med Christer. Nathis och Nassim är på bio och ser Cirkeln.
 

Alla hjärtans dag del 2 !

Kategori: Min vardag 2015

Efter att ha tagit det lite lungt på fm så åkte jag och hämtade mamma när klockan var kvart över 13 ungefär.
Vi satte oss på t-banan i Vällingby och åkte in mot stan för att möta upp Michis, Jonas, Leon och Colin,
 
Jonas stod och handlade en massa gott i Hötorgshallen och Michis visste ingenting - inte vi heller.
Bara att dom skulle gå på bio och sen ta in på hotell. Ha ha !
 
Vi gick runt lite för att hitta ett ställe att fika på och kunna ta in vagnen och hittade till slut ett ställe.
 
 
 
 
Blev faktiskt lite besviken då jag köpte en "Caramel latte" och jag trodde den skulle va jättesöt, men den smakade inte så mycket.
 
Michis och Jonas sprang iväg till biografen Saga och mamma, jag och Leon tog vagnen och började gå runt lite i stan. Hade det varit varmt ute så hade det varit mysigt och vi hade kunnat sätta oss någonstans och bara tagit det lugnt, men nu var det kyligt och vi gick in och ut genom butikerna för att inte frysa. Tur att det finns några gallerier i stan !
 
Colin ville inte ligga i vagnen så jag gick och bar på honom så han kunde hålla koll överallt och sen gick vi in och satte oss på Mc Donalds en stund för att bara sitta en stund. Man är ju inte van vid att bära runt på småbarn längre. Ha ha ! Men vi ville ju att barnen skulle va glada.
 
Där mötte vi också upp Nathis och Nassim som kommit in till stan och jag fick lite hjälp med att hålla Colin en stund för att avlasta ryggen. Inte för att han är tung på något sätt, men när man inte är van så går man ju och spänner sig dum som man är.
 
 
 
Vi fortsatte sen ner till Sturegallerian och gick runt där för där är man ju inte varje dag precis.
 
 
 
Förlåt mamma att det blev ett kort med konstig min, men tog bara ett.
 
Vid 17.17 stod vi på Sagas biograf och vakten sa till oss att vi måste gå ut utanför dörren då det kommer att strömma 600 pers när som helst. Vi ställde oss bakom dörrarna och väntade på Michis och Jonas.
 
Michis och Jonas kom ut och tog Colin och jag, mamma och Leon tog t-banan till Vällingby och tog bilen hem,
 
Sen var det bara att fixa middag när vi kom hem - entrecote, pommes och grönsaker som vi åt samtidigt som vi tittade på Melodifestivalen. Leon tyckte det var jättekul, men lite besviken på att inte Eric Saade inte var med denna gång också. Ha ha ! Men vi förklarade hur allt gick till och då blev han glad då han visste att han skulle få se honom en gång till !
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Kategori: Min vardag 2015

Godmorgon !
 
I torsdag skrev jag att jag åkte iväg och gjorde en sak, men att jag inte kunde skriva vad för då kunde en person förstå vad jag hittat på. Nedan bild visar vad jag gjorde - Jag åkte iväg och köpte lite blommor och fixade till en bukett som jag igår morse ställde på Anns bord innan hon kom tll jobbet ! Grattis igen bästa Ann!
 
 
 
Sen gick Ann och jag och köpte sushi till lunch !
 
 
Efter jobbet åkte jag till Vällingby då jag skulle titta på några saker, sen förbi mamma då jag skulle låna några hjärt-formar och till slut träffade jag Christer i Åkermyntan för att handla lite mat.
 
Nathis gjorde iordning en förrätt åt oss med lite sallad, räkor och klyftade blodapelsiner. Jag satte in ett kort på facebook igår kväll på det, men det var så suddigt så det sätter jag inte in här. Ha ha !
 
Sen var det planerat att vi skulle ha en kött-middag, men det var ingen som orkade käka, så det får bli ikväll istället.
 
Frukosten är uppäten för en stund sen, solen lyser och himlen är blå. 
Ska göra lite nytta och ta mig en dusch för klockan halv två ska jag hämta mamma och vi ska åka in till stan för att möta upp Michis, Jonas, Colin och Leon.
 
Michis och Jonas ska titta på "Fifty shades of Grey" medans mamma och jag ska ta hand om Leon och Colin under tiden. Sen tar vi med oss Leon hem då Jonas har nån överraskning till Michis.
Egentligen skulle vi ha Boston hos oss också, men han ska vara hos en släkting åt Jonas.
 
Ha en underbar alla-hjärtans-dag !