nettanbergh.blogg.se

Onsdag och lunch !

Kategori: Min vardag 2015

Sitter på jobbet och skriver lite - har lunch !
Får vänta lite med att äta då jag hämtade en liten påse med nötter för en stund sen. Och då kan jag ju inte äta nu. Ha ha ! Är ju mätt ! Men kan ju koppla av lite i alla fall.
 
Igår var det första gången som jag fick känna på det där när man äter för fort.
Jag tycker ju om pasta och familjen käkade soppa så jag kokade lite Barilla no 1 till mig och åt för fort.
Efter 15 minuter började jag må illa, kallsvettas och få ont i magen.
Så jag gick och la mig i sängen och tittade på tv.
Låg nog och halvsov lite också för jag kommer inte ihåg vad tv-programmen handlade om som jag tittade på. Ha ha !
 
Men nu har jag fått känna på det och skärpning i fortsättningen.
 
Imorse vaknade jag och stängde av mobilen och "tyckte" att jag var så pass pigg så jag inte skulle somna om, men det gjorde jag och vaknade när Christers klocka ringde istället. Och det var ju en halvtimme senare. Men jag hann ändå !
 
Nathis praktiserar på på förskolan och tycker att det är kul. Hon är väldigt omtyckt av barnen och det är kul för då är det ju lättare för henne att åka iväg varje morgon.
 
Nä, nu ska jag gå ut lite i solen en stund och få lite luft så man piggar på sig lite.
Så kan jag ta mig en macka lite senare eller nått.
 

Första julmusten !

Kategori: Min vardag 2015

Hade en massa konstiga drömmar i natt - det är det enda jag kommer ihåg - kommer inte ihåg vad dom handlade om eller om det var positivt eller negativt. Bara att jag satte mig upp innan mobilen skulle väcka mig kl 5 och undrade vad jag drömde. Ha ha !
 
Försökte smyga upp på toaletten så inte hundarna skulle höra mig, men Valle är väldigt lättväckt på äldre dar och hörde självklart mig, så det var bara att gå på toaletten och sen gå ner och släppa ut dom innan jag började göra mig iordning. Knäpphund !
 
Hade med mig en stor påse med halsdukar och mössor till jobbet som jag överlämnade till Ulla som ska stå i Björns Trädgård på lördag och dela ut lite saker till våra hemlösa. Hoppas att dom kommer till användning, annars är det ju bara att kasta.
 
Dagen tickade på och telefon, mail och ordrar m.m. fixades.
Lunchen intog jag med Ann och idag blev jag lite trött på fiskbullar och potatismos. Men dom tre fiskbullarna gick i och jag blev jättemätt. Ha ha !
 
Klockan 4 plockade Kristina och jag ihop och jag åkte till Matvärlden som har öppnat i Veddesta. Var nyfiken på hur butiken såg ut och den var ju gigantisk. Gick runt och strosade lite, men här kan jag verkligen tänka mig att storhandla då det fanns allt och det var jäkligt fräscht överallt.
 
Köpte den första julmusten fast vi brukar vänta med det till 1:a advent, men flaskan bara skrek att den ville följa med mig hem. Ha ha ! Fick med mig en pepparkaksburk också, så nu har traditionerna som varit i flera år gått itu. Ha ha ! Både julmust och pepparkaka tidigt.
 
 
Har fått energi på kvällskvisten - måste va julmusten - och ska knalla in i köket och tvätta av golvet för 100 gången då det blir väldigt skitigt nu när hundarna varit ute. Och idag fick jag reda på datumet när våra köksluckor kommer så nu fick gubben lite blåslampa i rumpan och måste fixa klart innan dess. Men det är ju lite jobbigt att måla på kvällen då man inte ser så mycket så dom kommande helgerna får han göra nytta. Om 3 veckor ska alla skåp vara toma, färdigmålat överallt och lister uppsatta. Bra att han har lite att göra. Ha ha !
 
Haft ett litet samtal med Maria och planerat lite inför helgens utställning i Växjö.
Vi blir ett litet tjejgäng i bilen på fredag em och då blir det mycket skratt och prat kan jag lova. Ha ha !
Vi har alltid roligt och trevligt på våra resor och vi hoppas på många fina resultat igen ! :)
 
 
 

God middag !

Kategori: Min vardag 2015

Lite plock hemma idag i hobbyrummet, men också lite avkoppling !
Just nu går tvättmaskinen så lite tvätt ska också tas hand om.
 
Christer har bytt vinterdäck på sista bilen ute i solen och sen också kopplat av.
Sen fick han åka och handla lite med Nathis. Han var sugen på att göra en "look-a-like skomakarlåda", men jag ville inte ha lövbiff utan nått annat gott kött.
 
Det blev flankstek ! Mums, så gott det var. Jag hoppade över såsen och baconet. Det har blivit en favvo med flankstek då man kan få den så himla saftig och lagom rött / rosa inuti.
 
 
 
Då jag visste att vi skulle få över potatismos bad jag Christer köpa fiskbullar i hummersås till mig - den allra minsta. Ha ha ! Den kostade 12,90 och jag fick 3 matlådor med potatismor och fiskbullar till lunch. Ha ha ! Billig lunch !
 
 
Ska fortsätta plocka lite och låta maten glida ner innan jag sätter mig i soffan och kopplar av framför nån film.