nettanbergh.blogg.se

Vilken måndag

Kategori: Min vardag 2018

Godmorgon. Tisdag och lika fuktigt ute idag som igår.
Sitter på altan och tar en kaffe innan jag sätter mig framför datorn och knappar ordrar igen. 😊

Igår åkte jag in till kontoret och trodde det skulle ha kommit fler tillbaka från semestern men vi blev 3 st så strax innan lunch åkte jag hem och satte mig och fortsatte att jobba istället. 

När klockan var 16 hämtade jag mamma och skjutsade Nathis till t-banan som skulle åka till en kompis i Södertälje och sova några dagar och mamma och jag åkte till Vällingby och skulle fixa det sista innan vi åker till cypern - växla pengar, köpa nagellack och lite annat smått och gott. Allt blev inte gjort men vi har ju några dagar på oss.

Även om enar är dålig och just nu ligger på sjukhem för att krya på sig så ska vi åka till cypern. Enar vill att mamma åker och hon behöver lite avkoppling och miljöbyte.

Jag kom hem igen vid halv 7 och slängde in maten i kylen och så åkte Christer och jag iväg till netonnet. Vi skulle ha Pommes till middag och Christer ville att vi köpte en ny fritös. Och gör vi inte det nu så blir det inte av. Ha ha !
Han hade tittat på nätet och hittat en bra som har filter i botten och som gör rent sig själv efter en knapptryckning.


Jag köpte också ett skydd till min platta.

Christer löste instruktionen och sen käkade vi surf and tur klockan halv 9. Haha !
Jag käkade väl både för fort och för mycket - åt inte allt som var på tallriken på fotot - och la mig i soffan tillsammans med hundarna. Och vad händer då ? Jo självklart somnade jag. Jag som hade tänkt göra en massa andra saker. Men men det är ju en dag idag också.

Om 10 minuter går telefonen på så nu får jag allt dricka upp mitt kaffe ! 

Ha en bra dag ! 

Åskoväder

Kategori: Min vardag 2018

Vi vaknade som många andra imorse kl 6 av ett ordentligt brak. Åska och blixtrar och det regnade så mycket att det gick inte att se ut genom fönstret. Jag hatar ju sånt väder så jag blundade hårt och höll öronen under täcket för att höra så lite som möjligt medans Christer gick upp och kollade på skådeverket.

När det slutade gick jag upp och ut på altan och såg då hur mycket det hade regnat. Det hade tom regnat så mycket typ i sidled att bordet som står under köksfönstret var blött. För att inte tala om alla dynor och madrassen i soffan.
Jag klädde av allt och hängde madrasser på tork, kuddarna åkte in i torktumlaren och jag passade på att stoppa in alla överdrag i tvättmaskinen.

Christer åkte till Västerås och hälsade på dina föräldrar och jag började sopa alla golv och fixa lite. Hade planerat att göra en massa idag men satte mig framför Netflix och en serie och då var det kört. Ha ha.  Men tvättmaskinen har fått jobba lite med kläder som ska med till cypern och jag har lagt upp lite saker på bordet som också ska med.

Men det har varit ganska skönt att bara koppla av idag framför Tv:n med persiennerna nerdragna då det kom regn i 2 omgångar till.

Gårdagen var lite jobbig för mamma och mig då vi var tvungna att ringa efter sköterskorna och till slut blev det så att enar fick åka in på sjukhemmet för att piggna till lite.

Imorgon är det måndag och arbetsdag igen. Får se hur mycket folk det kommer tillbaka eller om det först är veckan därpå. 

Planering

Kategori: Min vardag 2018

Hur fuktigt är det inte ute ?! 
Jag har plockat av alla gröna och röda krusbär och rensat lite där vi har våra bär.
Har inte mätt upp hur mycket det är men det var mer än jag trodde 

Kylskåpet har blivit rensat, oxfilén jag köpte igår delade i 3 bitar och instoppade i frysen. 

Har kollat på mina fröpåsar jag sparat vad det är för nått jag sådde i försomras för jag har 7 krukor som jag inte vet vad det är. Jag vet att jag sått 3 olika sorters frön från Kina men jag glömde markera vad som är vad och växer gör det så får fortsätta pyssla om alla så får vi se om det händer nått mer än bara gröna blad av olika slag. Haha

Nu är det dax att åka till mamma och planera lite. Se om hon behöver hjälp med något också mer än att ta ner resväskan från vinden.