nettanbergh.blogg.se

Tomatskivor

Kategori: Min vardag 2017

Solen lyser och fåglarna kvittrar.

Det enda som saknas är värmen.

Igår när jag kom hem kände jag att det verkligen var på tiden att så min frön som legat ett tag. Så nu står det små krukor runt huset med lite allt möjligt.

Förra året provade jag ett tips som jag sett - kanske på facebook - där man la ner tomatskivor i en kruka och med jord över. 
Det funkar faktiskt. Jag satte mina skivor så sent förra året så när sommaren var slut kastade jag plantorna. Men nu har jag lagt ner dessa igen - tidigare. Så nu hoppas jag på ett gäng plantor igen som ger tomater. Fortsättning följer Mao. 

Kylig morgon

Kategori: Min vardag 2017

Åter igen en kylig morgon.

När ska det vända?! 

Nu vill jag ha vår.

Efter dom vanliga morgonrutinerna är man nu på jobbet. Då jag inte hade gjort någon matlåda tog jag mig en promenad till maxi och köpte både en morgonmacka och lunch. Det fick bli så 😊

Inget speciellt på planeringen  idag så det är bara att sätta igång och jobba.
Ha en bra dag 

Från trädgården imorse. 

Michis 27 år

Kategori: Min vardag 2017

I söndags var vi bjudna till michis på "fika". Hon har fyllt 27 år i veckan och vi samlades som vanligt med lite firande.


Nu i efterhand kan jag tala om vad paketen från oss innehöll: en bättre modell av brännare till tex maräng, en stor "kanna" med kran till sommaren och ett litet roligt baktill behör. Sen fick hon självklart annat men det var från oss.