nettanbergh.blogg.se

Godis, godis, godis..,......

Kategori: Min vardag 2014

Fredagskväll och adrenalinet är fortfarande högt !
Denna vecka har jag inte varit så aktiv på varken facebook, instagram eller blogg !
Även om jag kommit hem relativt tidigt måndag till onsdag så är det mycket som planerats.
Men igår satte det igång som vi trott - godiset har flödats och vi har plockat och åkt fram och tillbaka mellan butikerna. För att inte prata om idag.
 
Förstår inte riktigt hur folk beter sig bara för att det är billigt godis.
När det är ordinarie pris stoppar man ner skopan i burken och tar det man ska ha, men när det är billigt så gräver man ordentligt i burkarna så godiset yr både till höger och vänster och mycket hamnar på golvet. Och då menar jag MYCKET hamnar på golvet. Vet inte hur mycket godis jag har sopat upp som bara kastas. Tråkigt men sant.
 
Nu är det 2 dar kvar på veckan och imorgon hinner man nog fylla på en del innan folk vaknar till liv efter alla fester ikväll. Och på söndag blir det nog ganska lungt så man hinner plocka undan både i sektionerna och på lagret. Kanske, ska jag kanske skriva. Ha ha !
 
Christer fick agera "värd" ikväll då vi var en utav värdarna som fanns runt om i landet när det gäller Karamellkungens Halloweenjakt. Tävlingen började kl 16 och slutade kl 20 och 19.40 ringde det på två stycken tjejer hemma som hade klätt ut sig ordentligt och vann 5 kg godis ! Dom var dölyckliga !
Tyvärr kom det 5 minuter senare en kille i 20 årsåldern - också utspökad - och chansade på vinsten - även om huset var anmält "hittad". Som tur var blev han inte sur ! ha ha !
 
Snart är det dax att hoppa i slafen för imorgon är det upp igen och åka och plocka godis !
 
Ha en underbar fredag och helg !
 
 

Dag 2

Kategori:

Godmorgon
Det blev inget inlägg igår då jag kom hem lite senare än vad jag trodde.

Igår var det dag 1 på Halloween veckan. 
Nathis och jag åkte ut till Ekerö och fyllde på ordentligt med godis och åkte sen vidare till Citygross i Bromma. 

Dagen fortsatte med att fylla godis och vi fick tom åka till en butik redan igår kväll istället för idag då det började bli tomt i burkarna. Men nu är det fullt igen. Och det var därför vi kom hem lite senare än vi trott / planerat.

Idag fortsätter vi att fylla godis och det ska bli kul att se om det är några fler som ska "bråka" om godiset. Ha ha! 
När vissa butiker har väldigt billigt godis som 29,95 så handlas det. Och det är mest godis med papper på som går då. Tex kexchoklad.  Dom ska bara ha den där sista som tom ligger i spill lådorna.  Två karlar igår stod och jämförde hur mycket dom hade plockat ner i påsarna och där stod nathis och jag. Ja vi får se idag ! 

Ha en bra dag.
Och på fredag börjar halloween jakten.
Det har ni väl inte missat ?!
Gå in på Karamellkungen.se 

Söndagsjobb

Kategori: Min vardag 2014

Jag och Nathis åkte iväg och jobbade en sväng idag, och när vi ändå var ute och jobbade åkte vi vidare och hjälpte några killar med några affärer då dom behövde hjälp.
 
När vi kom hem satten jag slingmössan på skallen och gjorde slingor. Ja, slingor och slingor. Ha ha !
Det blev ljusare, lite rött inslag.... eller vad man nu ska kalla det för. Resultatet finns ju på ett inlägg längre ner som jag satte in tidigare. Får fixa till det lite mer senare.
 
Middagstankar orkade jag inte med idag så det fick bli enkelt och snabbt - makaroner och köttbullar.
Men det funkade det med.
 
Mer har jag inte hunnit med / gjort idag och imorgon börjar Halloween veckan och då ska det fyllas godis för fulla muggar. Ja, imorgon är det kanske ganska lugnt, men i slutet av veckan blir det nog till att jobba ordentligt.
 
Lillplutten Colin växer och frodas för fulla muggar och har nu blivit av med sin sondslang. Så härligt !
 
Får ju inte glömma dom andra små buspojkarna !