nettanbergh.blogg.se

Vad skulle det va bra för ?

Kategori: Min vardag 2016

Att gå och lägga sig tidigt för en gångs skull var ingen hit. Inte för mig i alla fall.
Ligga och vrida sig fram och tillbaka när kroppen brukar vara van vid att vara uppe. Sen gjorde saken inte det bättre att jag har en man som har tappat rösten och ligger och hostar.

Imorse när mobilen tjöt och ville att jag skulle upp drömde jag om att jag satt och lyssnade på olika ljud för att ha på larmet så gå upp gjorde jag inte heller i tid.
Nä, det får bli den vanliga visan igen för min skull. Gå och lägga sig när kroppen säger till så man kommer upp när man ska. Ha ha

Nu ska kaffet drickas upp, ljudboken sättas igång i bilen på väg till jobbet och sen ska jag ta tag i det dagliga på jobbet.

Ha en bra dag.

En tidig julklapp

Kategori: Min vardag 2016

Många järn i elden har det varit dom senaste dagarna. Har inte riktigt haft ro att sätta mig ner och uppdatera så mycket som jag vill.

En hel del händer på jobbet hela tiden också så det har varit en bidragande faktor. Men när allt blir klart så blir det nog bra.

Jag tog fram våra tomtekrukor vi fått av Christers föräldrar och fick ut mina 5 julstjärnor som vi köpte i söndags.

Christer öppnade vår tidiga julklapp till oss som han beställt - en finare modell av soda stream som är elektrisk. Nu ska det bara handlats fler flaskor och smaktillsatser som det finns en uppsjö av idag.

Ska försöka komma isäng lite tidigare idag på nått sätt. Ha ha.
Brukar släcka ner vid 00.30 och klockan ringer vid 4.30 men det brukar funka.
Ha en superduper bra kväll.

Pysseldag

Kategori: Min vardag 2016

Var börjar man bör man har en massa saker som man tänkt göra ?

Jag började i matrummet och ska få det bli lite adventsfint.

Nu är det bara att fortsätta !

Christer och nathis är på väg till västerås med en katt till Kim och Ulrika tillsammans med nathis kompis malou som måste placera ut henne.

Så då passar jag på att adventsfixa lite hemma.