nettanbergh.blogg.se

Smoke

Kategori: Min vardag 2018

Idag har det varit full rulle totalt. 
Jag hade en arbetsuppgift som jag började med imorse och som jag visste skulle ta lång tid så det var bara att sätta fart så fort jag kunde. 

Men fick börja starta om datorn 2 gånger först när jag kom till jobbet då det var uppdateringar som skulle göras och efter det blev min skärm blå istället för den vanliga Cloetta bakgrunden. 

När jag väl kom igång så började luren att ringa. Problem med ordrar som inte kommit.....

Fick sen ett telefonsamtal om att alla på kontoret hade fått gå ut och invänta brandkåren - det hade bildats rök i server rummet och sprinklern hade satt igång. 
När allt var under kontroll och alla kunde gå in igen kom dom inte in på datorerna så mitt gäng åkte hem och jobbade. 
Mitt planerade arbete fick vänta ett tag och jag fick sätta igång senare. 
Malmö kontoret kom in på sina datorer och kunde jobba igen, men jag hann inte med det jag skulle göra så nu när jag snart druckit upp mitt kaffe ska jag sätta mig ner och klippa och fortsätta skriva ut fotofronter som blir hämtade på kontoret tidigt imorgon bitti. 
(null)

Sen blir det till att göra middag och gå igenom mailen som jag inte hunnit idag efter lunch ! 

Söndag

Kategori: Min vardag 2018

Helgen går alltid så snabbt och nu är det söndag igen. Vi gick upp vid halv 8 och tog det lite lugnt. Jag tryckte på knappen på kaffemaskinen, hällde i mjölk och tog mig en klunk. Smakade bara mjölk. Haha. 

Christer gjorde service på maskinen igår och glömde fylla på bönor så det var bara att hälla ut "mjölken", fylla på bönor och göra en ny kopp. 

Christer åkte iväg till Vällingby vid 8.15 för att tvätta bilen. För att slippa stå i kö när all vaknat. Men det var tydligen fullt ös redan när han kom dit. 

Jag förberedde frukosten under tiden och Christer var klar ringde han och jag satte igång.  
(null)

Magen är mätt och vi slöar lite i soffan framför tv’n och nån ny serie Christer satt på från Netflix. 

Pyssel

Kategori: Min vardag 2018

Här har det pysslats med blommor - amaryllisarna har fått krukor och mossa och är förberedda inför 1:a advent då det blir dekorationsdax ! 

(null)

Sen kunde jag inte låta bli att lägga ut mina fällar på altan.  Även om jag sagt att jag ska vänta till 1:a advent. Men nu blir det varmt och skönt om rumpan ! 😃
(null)