nettanbergh.blogg.se

Mailkaos

Kategori: Min vardag 2016

Imorse när jag vaknade så ville jag verkligen inte gå upp.
Killarna sover nu för tiden på övervåningen där det är mörkt och väcker mig inte överhuvudtaget tidigt på morgonen längre. Det är så skönt. Så när mobilen började ringa kl 4.30 ville jag inte gå upp och låg och drog mig till 5. 
 
Dom vanliga morgonsysslorna gjordes och när jag stod utanför jobbet och tog en cigg innan jag gick in skrev jag ett inlägg..... ja, men vad hände..... "blogg.se har stängts ner". Jaha ! Och att skriva ett nytt hade jag inte tid med då jag skulle gå in och starta upp datorn för dagen.
 
Här är ett kort jag tog i morse när jag stod för rött. Helmysko moln !
 
 
 
Satte igång och jobbade och hade ett möt med nya chefen: Ja, det var inte bara jag som ska ha möte med nya chefen utan alla på min avdelning ska ha det så han lär känna oss och höra vad vi gör osv.
 
Ordrarna rasade in idag och Kristina och jag knappade för fulla muggar.
Dessutom gick jag tidigare i fredags så min personlig mailkorg var full av mail att ta hand om.
 
Hela dagen har inneburit orderknappning och mailen i min box har jag tittat snabbt på, men inte hunnit ta hand om. Därför gick jag hem kl 4 idag och ska sätta mig i lugn och ro och gå igenom och prioritera och fixa lite.
 
Tog en sväng förbi Vällingby också på vägen hem för att köpa lite ny creme till ansiktet så man slipper stå utan kanske imorgon.
 
Nä, nu har jag tagit det lite lugnt och ska sätta igång arbetsdatorn och jobba en stund.
Sen blir det till att göra middag. Får bli flankstek idag istället då vi käkade upp rester i lördags då vi tänkt äta den. Men lite go-mat på en måndag är ju inte fel.
 
 
 
 

Söndag

Kategori: Min vardag 2016

Söndag och lite egentid.
Christer är i Västerås och nathis är ute med Nassim.

Jag har filat, filat och filat i en evighet på mina naglar då dom blivit grymt långa och mina egna naglar växt på sig. Men nu är alla tippar borta. Puh.
Tänkte låta dom vila och gå och fixa dom på salong men dom va så sköra så det fick bli lite gelé på och nagellack.

Kanske ska sätta på en tvättmaskin men sen ta det lungt.

Mys och lite hemmafix

Kategori: Min vardag 2016

Har haft en jätteskön eftermiddag.
Jag har gått omkring och småpysslat på undervåningen med blommor, ljus och annat småfix hemma.
Hundarna som nu för tiden får gå fritt i huset följer mig vart jag än går, men till slut går dom och lägger sig en stund, och ikväll har dom legat på olika ställen alla tre. Ha ha ! Annars brukar det bli en grupphög.
 
 
 
För 100 år sedan - ha ha - men vet egentligen inte när - så köpte jag en byggsats i Kista på en drake. Fråga mig inte varför. Den hittade jag för några veckor sedan och som jag nu håller på och sätter ihop. Det är lite mer pyssel än vad jag trodde då man ska följa ett schema med nr och bitarna måste passa perfekt. Och gör dom inte det så måste man slipa eller fila till dom så det tar längre tid än vad man tror.
Jag har kommit så här långt enligt nedan och den är redan 70 cm lång. Ha ha ! Jag kan ju inte bara låta den ligga.
 
 
 
Eftersom jag älskar att ha saker att göra hela tiden så väntar jag också på paket från typ Kina med pärltavlor.
Har beställt 3 st och 2 är snart i min brevlåda. Pärltavlor, drakbygge, målning.... undrar vad man har för bokstavskombination egentligen. Ha ha !
 
Snart blir det middagsfix - flankstek med tillbehör.
 
Tjingeling !