nettanbergh.blogg.se

Glömt uppdatera

Kategori: Min vardag 2018

Herregud vad dagarna går.
Har inte ens varit inne och uppdaterat här.

Sen jag skrev sist har jag både varit på kontoret och plockat godis.

I torsdags var vi och vaccinerade alla 3 hundarna. Skönt att ha dom i fas så man slipper hålla reda på alla vid olika tidpunkter.

Efter det åkte jag och Christer och ha delade lite då jag gjort meny Tom onsdag.

Fredagsmiddagen  bestod av pasta med lövbiff i vitlökssås 

I lördags åkte mamma och jag en sväng till  Barkarby. Behövde köpa lite nödvändiga saker som schampo då jag nu på torsdag åker med Maria till Moldavien på hundutställning.

Jag gjorde klart min tavla på 1,5 meter så nu får Christer göra en ram. Och det är ingen målad tavla utan mm små pärlor som man sätter dit en och en.

Gjorde en god kyckling i gräddig parmesansås till middag 

På söndagen åkte Christer till Västerås och hans föräldrar. Jag gjorde lite allt möjligt och tog bussen till åkermyntan då jag skulle klippa mig. Jag har fått så mycket nytt hår och har så mycket nytt hår på väg ut så jag fick klippa mig riktigt kort igen. Men jag är nöjd.

Jag bakade en morotskaka också ! 

Jag fortsatte på min nästa tavla också en stund.

Idag är det måndag och jag hade planen att plocka en butik och sen göra lite kontorsarbete. Men det blev 4 butiker istället. 🤣 sjukdomar i Stockholm! 

Middagen bestod ikväll av Chili- och fetaostbiffar med tillbehör. 

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen  innan det är dax för kudden. Ska till kontoret imorgon då jag måste få vissa saker klara innan semester torsdag - måndag !