nettanbergh.blogg.se

Paket

Kategori: Min vardag 2018

Har idag vid flera tillfällen letat efter mina läsglasögon när jag satt mig framför datorn efter att ha varit tex vid skrivaren för att hämta papper. Men hallå- du behöver inga. Haha ! 

Men var tvungen att på em ringa till optikern för en extra koll - jag ser fortfarande lite suddigt på avstånd. Men det tar tydligen 2-3 där för ögonen att vänja sig. Jag ska vänja ögonen i helgen och har det inte blivit bättre på måndag morgon får jag komma tillbaka tidigare än det bokade återbesöket på onsdag för justering av linserna.

Efter jobbet åkte jag till Jakobsberg och hämtade ut lite mer antibiotika droppar åt Under. Var lite smart och ringde apoteket i Åkermyntan för att kolla Om dom hade det inne. Men det närmsta var Jakobsberg.

Sen blev det en sväng hem då jag kom på att jag hade ett paket att hämta ut paket Åkermyntan först och ge hundarna mat.

Hämtade ut paketet som är en form av en tomte. Nu har jag tre formar att gjuta. 2 som jag köpt och 1 som jag gjort själv. 
Sen har jag beställt 2 till - mops och chihuahua. Sen jäklar ska det gjutas.

Då Under inte riktigt är ok än i ögat så får han vara i köket själv och koppla av med sin tratt. Sen får han vara med oss i soffan när vi har koll på honom. 
Men så här ser det ut just nu när dom kopplar av när jag springer runt och fixar lite hemma.


Kommentera inlägget här: