nettanbergh.blogg.se

Nöjd kille

Kategori: Min vardag 2018

Igår var vi på Albano på återbesök av Unders öga. När vi satt i väntrummet kom ögonspecialisten Josefine ut från sitt rum och efter kom katta. Katta tog hand om Under när han låg inne på sjukhuset några dagar och vi har också träffats ett antaaaal gånger på hundutställningar då hon också har mopsar. 

Katta färgade Unders öga och tittade på det innan Josefin kom in och gjorde en titt. Ögat har läkt jättebra och vi kunde sluta med tratt, antibiotika, droppar och allt vad vi hållit på med dom senaste veckorna. Nu behöver vi bara köra med lite smörjmedel varje dag och hålla lite extra koll då. Sååååå skönt ! 

(null)

Idag tisdag och jag jobbar hemma. På kontoret kommer det att avlägsnas bord, flyttas bord och vad allt det nu ska göras inför att alla ska flytta till nya arbetsplatser på fredag. Bättre att sitta hemma och jobba i lugn och ro och slippa en massa arbetskillar som springer runt och för en massa oväsen. 

Igår kväll knackade det på dörren och vårt fiber sattes igång. Nu ska vi testa det på nått sätt, routern ska flyttas och Comhems bredband ska sägas upp. Ska bli intressant. 

Nu ska kaffet drickas upp innan det är dax att sätta fart på tangenterna framför datorn! 😀
Kommentera inlägget här: